ByplanBureauet arbejder med byer, landskab og bygninger. Vi tror på, at disse tre elementer er uadskillelige og skal tænkes sammen for at skabe robuste og gode rum for mennesker.


Bygningerne og de steder, der forbinder og adskiller dem, udgør alle en ligeværdig og afgørende del af vores arbejde. Vores mål er altid at skabe rum, der både er smukke og funktionelle og som forbedrer livskvaliteten for dem, der bruger dem.


Vores arbejde er forankret i strategi og inddragelse, og vi tror på, at de vellykede løsninger opstår gennem samarbejde og dialog.


Hos ByplanBureauet udfører vi byplanlægning, landskab og arkitektur på alle skalaer. Det inkluderer områdefornyelse, infrastrukturplaner, lokalplanlægning, landskabsdesign, dispositions- og bebyggelsesplaner samt bygningsdesign.


Vi arbejder med en bred vifte af kunder, herunder kommuner, boligforeninger og private.

Jesper José Petersen

Arkitekt Cand. Arch. 

PartnerByplanBureauet blev startet af Jesper i april 2020. Fra starten har firmaet fokuseret på byplanlægning, byrum og landskab.


Jesper har en baggrund fra landskabsarkitektfirmaer samt erfaring fra sin tidligere beskæftigelse i kommunalt regi. Inden oprettelsen af ByplanBureauet tilbragte han 12 år hos Svendborg Kommune, hvor hans arbejde omfattede strategisk og konkret planlægning samt projektledelse ifm. omdannelse af byrum.